Losandria logo
Üdvözlünk Losandria RP szerverének Weboldalán!

Losandria egy GTA V FiveM RP szerver.

Ennek a szervernek az a célja, hogy legyen egy hely, ahol lehet gyakorolni az RP szituációkat, majd később azok számára, akik komolyan szertnének RP-zni, lehetőséget biztosítunk gyakorlati szituációs vizsgán bizonyítani a képességeigket, hogy a sikeres vizsgát követően felmehessenek majd a Hard RP szerverünkre.

Ezen a szerveren kevésbé büntetünk a szabályok megszegéséért és időnként lesznek fun eventek is, amikor a kötetlen szórakozás lesz a lényeg, az adminok felügyeletével!
Viszont ezeken a kifejezett eventeken kívül ezen a szerveren is TILOS a funolás!

Losandriával kapcsolatos bővebb információkért látogasd meg a tájékoztató weboldalt:

https://www.losandria.hu

Regisztráció és belépés
A regisztráció segítségével a szerverhez tartozó webes felhasználói felületre (UCP) tudsz regisztrálni, majd belépni.

Ehhez kattints az alábbi linkre vagy a jobb felső sarokban látható linkre, amivel átirányításra kerülsz a STEAM belépési felületére, ahol a Steam felhasználóddal történő belépést követően azonnal visszairányításra és beléptetésre kerülsz a felhasználói felületre.
A steam profilodból kizárólag a nyilvánosan megjelenő nevedet és a steam64id azonosítódat kapjuk meg és tároljuk.


Ezzel a regisztrációval a szerverre még nem tudsz fellépni, ahhoz előbb ki kell töltened a weboldalra belépve egy Whitelist tesztet, ami a szabályzatból és az alapvető RP fogalmakból álló kérdőívet jelent.

Ha szeretnél regisztrálni/belépni, akkor kattints az alábbi gombra:

Regisztráció / Belépés
Discord tájékoztató
A szerver NEM Discord alapú azonosítást vagy Whitelistet használ, ezért a szerverre fel lehet menni úgy is, ha a Discord nincs elindítva.
Ezzel a kevésbé nagy teljesítményű számítógéppel rendelkező játékosok több erőforrást tudnak a játéknak biztosítani, ezzel jobban játszhatóvá téve azt.

Ettől függetlenül a leggyorsabb és leghatékonyabb kommunikációs csatorna a Discord szerverünk, ahol írásban is szóban is tudtok egymással is és az adminokkal, vezetőséggel is kommunikálni, ezért szeretettel várunk téged is a Discord szerverünkre is!

Discord szerverünk elérhetősége: https://dc.losandria.hu
Regisztrációd törlése
Jelenleg nincs lehetőséged automatizáltan törölni a regisztrációdat, így abban az esetben, ha úgy döntenél, hogy szeretnéd a veled kapcsolatosan tárolt adatok törlését kérni, akkor írj egy e-mailt a privacy[kukac]losandria[pont]hu e-mail címre ([ és ] jelek nélkül, behelyettesítve a megfelelő karaktert) és kérd az adataid törlését.